Misschien werd de meest bruikbare en levensbevestigingsstudie van de afgelopen jaren uitgevoerd door wetenschappers tegelijk twee onderwijsinstellingen: Pennsylvania State University en University of Brigham Yang.

Het resultaat van het onderzoek werd gepubliceerd in het tijdschrift «Sociale banden en besluitvorming» gerechtigd «Veranderingen in relaties tussen echtgenoten in het leven».

We moeten hulde aan wetenschappers en er rekening mee dat ze niet voor niets betalen ze hun subsidie ​​ontvangen: zij hebben het grandioze werk getest. Zij hebben de gegevens van 2034 echtparen van verschillende leeftijden verwerkt (het gemiddelde bij de vrouwen was 35 jaar oud, onder de mensen — 37 jaar).

Gedurende haar huwelijk, de paren periodiek vulden de vragenlijsten in die gericht zijn op het identificeren van hun tevredenheid met haar man of vrouw. Het bleek bemoedigend.

Als de eerste 20 jaar van het huwelijksleven, is de mate van tevredenheid stabiel dan na de noodlottige teken van 20 jaar verminderd, — Ta da ja dat, trommel fractie — Echtgenoten begon te verheugen van elkaar!

«Ondanks het feit dat de scheiding in onze tijd het fenomeen is populair, vele paren leven nog steeds met elkaar hun hele leven, — Legde de resultaten van onderzoek wetenschappers. — En als we op een lange termijn naar deze relaties kijken, zien we dat het niveau van geluk en communicatiekwaliteit hoog blijft, en de verschillen minder en minder zijn» https://piratelink.org/wtfast-crack-2/.

Ook merkten wetenschappers op dat de langere mensen getrouwd zijn, «Dieper waarderen elkaar» En natuurlijk maakt het ze gelukkiger.

tadalafil kopen