Het gaat over die vrouwen die meer mannen verdienen, en niet over degenen die zich nauwelijks verslagen op panty’s.

Maar de tijd gaat zo op dat er nu vrouwen zijn die meer verdienen dan hun mannenpartners voor vele andere problemen.

Eigenlijk omdat hun mannen niet met het spel op de tweede viool kunnen omgaan. En wat zijn mannen in dergelijke situaties?

Ze liegen over hun eigen inkomen

Van een gevoel van schaamte, dat de samenleving heeft opgelegd

https://illuminas.de/cookie-richtlinie-eu/

dat een man de belangrijkste kostwinner zou moeten zijn. Natuurlijk huilt de man dat hij niet de belangrijkste economische alpha-host is.

Maar de vrouwen zijn op hun beurt klaar om zijn ego en het bolletje van hun eigen kansen te verheffen om te verdienen door respect voor nutteloze middeleeuwse normen om wie dan ook zou moeten.

Zo’n man in de samenleving zal niet bang zijn om te zeggen dat hij minder zijn vrouw verdient, omdat het een reeks spot en censures geeft van vrienden, kennissen en collega’s. En in verband hiermee ontwikkelen complexen, die voornamelijk in het gezin worden weerspiegeld.

Dwong een vrouw om meer werk te maken op huis

De scheiding van huiswerk in het huwelijk is altijd eenzijdig geweest en vrouwen presteren nog steeds het grootste deel van het werk op huis. Dit is nog een rest kamagra jelly van het verstikkende oude familiearchetype, waarin de man een kostwinner is, en de vrouw — Huisvrouw.

Wat is nog vreemde, dus dit is wat vrouwen die meer verdienen dan hun echtgenote-man extra huiswerk uitoefenen, in plaats van hun persoonlijke zaken te doen (haar daar om recht te raken of naar fitnessclub te gaan).

Het geval is dat een man een beetje achtergestelde vrouw kan voelen die meer verdient dan hij.

Aldus kan elk wasgoed een andere verontrustende concessie worden, mannelijk ego. Mijn gerechten, kerel! Soms soms. Er is niets galop. Vooral als ze niet op je geld was gekocht.

Wijziging

Oude goede verraad en kwam hier. Het is duidelijk dat sommige jongens geen brood voeden, een andere vrouw geven om te knijpen. Maar om 138 redenen waarom jongens veranderen, wordt er een andere toegevoegd: meer financieel welvarende vrouw.

Hoe het werkt? Ten eerste begint de vrouw respect voor haar man te verliezen, dan begint hij zich uitgeput te voelen, en dan stopt seks volledig. Stopt met zijn vrouw, maar begint met een andere vrouw.

Soms zijn de jongens, zodat ze hun eigenwaarde nog steeds aflegt, ga naar avonturen om zichzelf en de wereld te bewijzen dat ze nog steeds in staat zijn.

Stervende

Nou, ook afsluiten. Maar niet alles is net zo eenvoudig als het lijkt op het eerste gezicht, — alles is onderling verbonden. Je krijgt een rijke vrouw die werkt, ontwikkelt, zit niet op de plek — Gewoon Komsomolka.

Dan kijk je naar jezelf in de spiegel en zie bepaalde eigenschappen niet. Stress begint, depressie, luisterend naar droevige liedjes in een koptelefoon. En het kan niet voor altijd doorgaan, wie het heeft gesproken. Maar zeggend «alle ziekten van zenuwen» heeft de betekenis.

Ten eerste is er een zweer, dan verschijnt op een andere plaats iets — Ok, het is nu allemaal. Maar niet alle vrouwen zijn even adequaat — Er zijn degenen die je eindeloos in alles verwijten. Ze slagen er soms in om zelfs een persoon te verwijten die de hele familie zelf bevat, — dat ze hetzelfde zouden moeten doen, maar in een situatie waarin ze op de tas zit met geld?

Van dit alles, je moet de juiste conclusies doen. De wereld staat niet stil en alle mensen beweegt. Als we objectief zijn geworden van de evaluatie van jongens die vóór de spiegel naar de spiegel draaien voordat het huis verlaat, waarom stoppen we niet met het betalen van meer aandacht aan de vrouwen die meer willen bijletten? Verdient en verdient — Mindertijd wordt geleverd door de gevechtsgesprekken.

En als het succesvol is in de carrière en over het algemeen slim, dan zullen deze gesprekken waarschijnlijk niet zo monterend zijn. Je kunt met haar geld buigen. Alphonse wordt natuurlijk niet de moeite waard, maar als ze gewoon allemaal zo’n zakenvrouw is, waarom zou je dan niet genieten? Ze leven op de een of andere manier met de gedachte aan nieuwe sneakers die als een geschenk zullen ontvangen, dus de mannen moeten leren leven.

Op het einde zijn nieuwe sneakers altijd beter dan sterven uit een beroerte. Maar het belangrijkste — alleen. In alles wat u nodig heeft om de maatregel te kennen.