Банк в основному спеціалізується на роботі з підприємствами, для яких надає широкий спектр банківських послуг. Банк «Земельний Капітал» був зареєстрований НБУ 31 січня 1994 https://hayeshotel.ie/kredit-onlajn-na-kartu-ukraini/ (реєстраційний № 236) і являє собою банк універсального типу. Земельний Капітал має в своєму розпорядженні пакет необхідних ліцензій для здійснення банківських операцій.

  • Підприємство АТ “КБ “ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ” згадується в 14 судових справах у яких винесено 42 ухвал.
  • Національний банк України (НБУ) ухвалив рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку “Земельний капітал”.
  • Фінансова компанія АТ “КБ “ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ” зареєстрована за юридичною адресою Україна, 49101, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, ПРОСПЕКТ ПУШКІНА, будинок 15. Керівником компанії є Міхно Сергій Семенович.
  • Більшість з них є фігурантами кримінальних проваджень за фактами фіктивного підприємництва з метою легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом.
  • Правління Нацбанку України 11 серпня ухвалило рішення віднести АТ КБ Земельний Капітал колишнього міністра вугільної промисловості Віктора Тополова до категорії неплатоспроможних.
  • Однак єдиний власник АТ “КБ “ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ” не надав фінансової підтримки банку.

реструктуризацію заборгованості за споживчим кредитом не належитьдо 11 найбільш надійних банків. Сайт містить щонайбільше 20% добового обсягу матеріалів інформагентства «Інтерфакс-Україна».

ВАКС продовжив дію запобіжного заходу ексголові комітету ВР, підозрюваному у присвоєнні 128 млн грн

Матеріали з плашкою PROMOTED та НОВИНИ КОМПАНІЙ є рекламними та публікуються на правах реклами. Редакція може не поділяти погляди, які в них промотуються.

Частка фінустанови становила 0,04 % від чистих активів платоспроможних банків. За даними НБУ, вкладники, розмір вкладів яких не перевищує гарантовану Фондом гарантування вкладів фізичних осіб суму у 200 тис. Грн, отримають свої кошти у повному обсязі – це близько 70% вкладників банку. Клієнти із більшими обсягами вкладів отримають відшкодування в межах суми, яку гарантує ФГВФО.

Відновлення України

Як зазначається на сайті банку, станом на 1 січня 2021 року, власником істотної участі у розмірі 94,42% акцій банку був Віктор Тополов. Нагадаємо, що збитки банку “Зелений капітал” складали 53 мільйони гривень, за результатами першого півріччя 2021 року.

банк земельний капітал

Фонд гарантування вкладів виставив на продаж головний офіс банку Земельний капітал, що перебуває у процесі ліквідації. “Віднесення банку до категорії неплатоспроможних жодним чином не впливає на стабільність банківського сектору України, який на сьогодні є стійким”, – додали в НБУ. На нашому сайті можна порівняти умови і відсотки по депозитах в Банку Земельний Капітал з депозитами інших банків України. Також ви можете розрахувати курс валют Банку Земельний Капітал в конвертері валют, і визначити, в якому банку кращий курс для купівлі чи продажу валюти. Якщо банк відмовив вам у видачі кредиту, спробуйте отримати мікрокредит на карту в мікрофінансових організаціях України. В період з 26 липня по 02 серпня у відділені банку на Крюківщині було проведено проплати згідно договорів купівлі житла на рахунок забудовника компанія «Доброград».

АТ “КБ “ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ”

Згідно з українським законодавством відповідальність за зміст реклами несе рекламодавець. У регуляторі гроші онлайн цілодобово пояснили, що частка фінустанови становила 0,04 % від чистих активів платоспроможних банків.

При цьому встановлено, що окремими довіреними особами проводились фінансові операції зі зняття готівкових коштів з рахунків клієнтів банку на підставі недійсних (викрадених) паспортів, окремі довірені особи є фігурантами кримінальних проваджень. Інформація на даній сторінці не є рекламою банківських послуг. Верифіковану банком інформацію про продукти та послуги можна подивитись на офіційному сайті відповідного банку.

Список змін у реєстрі даних про компанію АТ “КБ “ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ”

При використанні інформації, посилання на banker.ua обов’язкове. Також ФГВФОвиставив на продаж активи ПАТ «Промінвестбанк», у заставі якого молочні заводи в Київській, Полтавській, Вінницькій та Миколаївській областях. Кошти, отримані від продажу активів, кредити без перевірки кредитної історії Фонд гарантування спрямує на розрахунки з кредиторами «Земельного капіталу». Щодо компанії АТ “КБ “ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ” відомостей про банкрутство не знайдено. Для компанії АТ “КБ “ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ” не знайдено юридичних осіб, які є правоприймачами.

  • Соціальний – для пенсіонерів, людей з інвалідністю та осіб, що отримують соціальні виплати, у гривні.
  • Інформація прихована до закінчення воєнного стану.
  • Готівкові кошти з рахунків клієнтів банку отримувались фізичними особами на підставі виданих їм довіреностей.
  • При використанні інформації, посилання на banker.ua обов’язкове.
  • За даними НБУ, вкладники, розмір вкладів яких не перевищує гарантовану Фондом гарантування вкладів фізичних осіб суму у 200 тис.

Передрук, копіювання або відтворення інформації, яка містить посилання на агентство «Українські Новини», в будь-якому вигляді суворо заборонено. Для оптимізації роботи нашого сайту ми використовуємо cookie-файли. Продовжуючи використовувати сайт, Ви погоджуєтеся з використанням cookie-файлів. Суд визнав законними аргументи України щодо отримання від Росії 3 млрд дол під тиском у 2013 році.

Фонд гарантування вкладів продає активи банку «Земельний капітал»

Що кошти не отримані забудовник повідомив нам 12 серпня в день коли банк було визнано неплатоспроможним. Відповідне рішення 1 липня 2021 року ухвалило Правління Національного банку України, керуючись статтею 75 Закону України “Про банки і банківську діяльність”. Зазначається, що права вимоги за трьома кредитними договорами виставляються одним лотом із початковою ціною 24,07 млн грн – такою є загальна заборгованість за цими договорами. «05 вересня у системі Prozorro.Продажі кредит онлайн на карту срочно і без відказу цілодобово відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами юридичної особи, основним видом діяльності якої є виробництво неметалевих мінеральних виробів, та дебіторська заборгованість. Активи перебувають на балансі АТ «КБ «Земельний Капітал», що нині ліквідується Фондом гарантування вкладів», – йдеться у повідомленні. Фонд гарантування вкладів фізосіб почав процедуру виведення з ринку банку “Земельний капітал” шляхом запровадження в ньому тимчасової адміністрації.

НБУ вирішив віднести банк “Земельний капітал” до категорії неплатоспроможних 11 серпня у зв’язку з невиконанням своїх зобов’язань перед вкладниками та іншими кредиторами через недостатність коштів. Вкладники, розмір вкладів яких не перевищує гарантовану Фондом гарантування вкладів фізичних осіб суму в 200 тис. Грн, отримають свої кошти у повному обсязі – це близько 70% вкладників банку.

В банк “Земельний капітал” ввели тимчасову адміністрацію

Готівкові кошти з рахунків клієнтів банку отримувались фізичними особами на підставі виданих їм довіреностей. Редакція не несе відповідальності за факти та оціночні судження, оприлюднені у рекламних матеріалах.

  • При цьому встановлено, що окремими довіреними особами проводились фінансові операції зі зняття готівкових коштів з рахунків клієнтів банку на підставі недійсних (викрадених) паспортів, окремі довірені особи є фігурантами кримінальних проваджень.
  • Зазначається, що тимчасова адміністрація запроваджується строком на 1 місяць з 12 серпня по 11 вересня 2021 року (включно).
  • Як зазначається на сайті банку, станом на 1 січня 2021 року, власником істотної участі у розмірі 94,42% акцій банку був Віктор Тополов.
  • Сайт містить щонайбільше 20% добового обсягу матеріалів інформагентства «Інтерфакс-Україна».
  • Для того щоб взяти участь в електронному аукціонів Вам необхідно пройти реєстрацію та ідентифікацію на електронному майданчику, подати пропозицію, сплатити гарантійний (за необхідності також реєстраційний внесок) та подати документи для участі в аукціоні.

Усі матеріали, представлені у відкритій частині цього інформаційного ресурсу, розміщуються із затримкою близько 15 хвилин. Лот складається з нежитлових приміщень на першому поверсі житлового будинку загальною площею 770,5 кв. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу НБУ. https://www.fotoartbook.com/archives/169733 Це необхідно для його нормальної роботи та аналізу трафіку. Всі матеріали даного сайту є об’єктами авторського права. Матеріали з плашкою СПЕЦПРОЄКТ та ЗА ПІДТРИМКИ також є рекламними, проте редакція бере участь у підготовці цього контенту і поділяє думки, висловлені у цих матеріалах.

У Києві відкрили перший в Україні банк тривалого зберігання крові

Навіть професіонал не скаже напевно, чи надійний той чи інший банк. Однак простий аналіз регулярної банківської звітності та деяких інших джерел дозволить зробити вибір банку більш-менш об’єктивним. Для того щоб взяти участь в електронному аукціонів Вам необхідно пройти реєстрацію та ідентифікацію на електронному майданчику, подати пропозицію, сплатити гарантійний (за необхідності також реєстраційний внесок) та подати документи для участі в аукціоні.

  • Якщо лист не прийшов протягом декількох хвилин, будь ласка, перевірте папку Спам.
  • Також виявлено факт, що дві особи у період здійснення фінансових операцій щодо закупівлі у них металобрухту, уже були померлими.
  • Усі матеріали, представлені у відкритій частині цього інформаційного ресурсу, розміщуються із затримкою близько 15 хвилин.
  • Згідно з українським законодавством відповідальність за зміст реклами несе рекламодавець.

Тож віднесення “Зеленого Капіталу” до категорії неплатоспроможних жодним чином не впливає на стабільність банківського сектору України, який, як підкреслив регулятор, станом на сьогодні – стійкий. У зв’язку з невиконанням у встановлений договором або визначений законодавством України строк своїх зобов’язань перед вкладниками та іншими кредиторами через недостатність коштів». Загалом же можлива сума виплат гарантованої суми вкладникам на 1 липня 2021 року становить 435,8 мільйона гривень (92% від загальної суми вкладів фізосіб). Правління Нацбанку України 11 серпня ухвалило рішення віднести АТ КБ Земельний Капітал колишнього міністра вугільної промисловості Віктора Тополова до категорії неплатоспроможних. Про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО).

Схожі банки

Портал Мінфін пише, що останнім часом клієнти банку скаржилися, що їм не гроші онлайн цілодобово повертають депозити. Єдиний власник не надав фінансової підтримки банку.

банк земельний капітал

З моменту віднесення банку до категорії проблемних фінансовий стан та показники банку погіршилися, обсяг високоліквідних активів зменшився до критичного рівня, що призвело до виникнення невиконаних платежів клієнтів. Згідно зі статтею 58 Закону України “Про банки і банківську діяльність” власники істотної участі в банку повинні вживати своєчасних заходів для запобігання настання неплатоспроможності банку. Однак єдиний власник АТ “КБ “ЗЕМЕЛЬНИЙ КАПІТАЛ” не надав фінансової підтримки банку. Загалом же можлива сума виплат гарантованої суми вкладникам на 1 липня 2021 року становить 435,8 млн грн (92% від загальної суми вкладів фізосіб). Також у Нацбанку пояснили, що частка фінустанови становила 0,04 % від чистих активів платоспроможних банків.